Första kvällen i USA spenderade vi på walk of fame, där vi också bor för tillfället. Vi gick till sängs ganska tidigt för att vara utvilade inför dagens shoppingtur i Beverley Hills.

Vår resa har precis börjat, men oj så många intryck vi redan har fått. Denna veckan bor vi mitt på walk of fame i en jättefin lägenhet som vi hyr. I går kväll var vi ganska trötta efter den långa resan, så vi gick bara en sväng och åt middag på kvällen. Sedan sov vi 12 timmar så att vi var riktigt utvilade inför dagens shoppingtur i Beverley Hills.

Så, idag var det shopping på schemat. Vi åkte till en galleria i Beverley Hills som hade en härlig blandning med både märkesbutiker och ”vanliga” butiker.  När vi  kom ”hem” igen efter shoppingturen drack vi varsin kopp kaffe medan vi bloggade. Därefter gick vi till en nagelsalong och bokade tid för både manikyr och pedikyr imorgon. Nagelsalongen hette ”The Painted Nail” och de verkade vara riktigt populära och duktiga med drygt 19 tusen följare på instagram. De ska bli jätte spännande att gå dit imorgon. Trots att vi är frisörer så är det ju ändå inom samma bransch, och det är alltid roligt att se hur andra skönhetssalonger jobbar.

Vi har hyrt en riktigt nice bil som vi kör omkring med här. Trots att det bara var 16 grader och moln så körde vi ner-cabbat idag! Här nedan får ni se ett litet klipp från dagens biltur…


walk of fame

walk of fame

walk of fame

walk of fame

walk of fame

walk of fame