Volymspray är något som används flitigt på salongen just nu. Vill du ha en luftig volym som känns naturlig utan massa produktkänsla i håret? Då är volymspray en perfekt produkt för dig!

Volymspray, äntligen på kampanj! Varje vecka har vi något som vi kallar för ”Veckans erbjudande” på salongen. Detta är för att vi vill uppmärksamma olika produkter och för att vi ska kunna ge en bra rabatt till våra kunder. Denna veckan har vi erbjudande på en riktig favorit-produkt, nämligen volymsprayen Push-it-up-blowdryspray från märket FUDGE! Denna veckan kostar denna bara 147kr!

Vad är en volymspray och hur använder man den?
Push-it.up-blowdryspray är en lättviktig volymgivande spray med antifriss-kontroll som ger ett luftigt resultat med maximal volym. Produkten skyddar även ditt hår mot värmeskador från fön, plattång, locktång mm.

Såhär gör du:
Tvätta håret med schampo och balsam och torka håret med en handduk. Dela upp håret i benor och spraya ner produkten i hårbotten och även lite isårets längder. Böj sedan huvudet upp och ner och föna håret tills det är 100% torrt. Avsluta med att föna håret med kalluft innan du vänder upp huvudet igen.