Hej på er kära läsare!
Här nedan är en galet snygg varm brun hårfärg som jag gjorde på min kund för ett tag sedan. Jag älskar att göra varma bruna färger, håret ser så mycket glansigare och friskare ut och man får så mycket lyster! En varm brun hårfärg är även mycket lättare att behålla snygg i håret under en längre tid än vad en kall brun hårfärg är.

Stylingen gjorde jag med en plattång, jag delade upp håret i två delar och började med att locka underhåret. Totalt blev det kanske 10-15 lockar med plattången som jag sedan sprayade och lät svalna innan jag borstade ut det och sprayade lite till. En styling med plattång går ganska fort att göra och blir nästan bara snyggare för varje dag enligt mig. Det är inte ofta som jag lockar mitt hår med en locktång nu för tiden, 9 av 10 gånger gör jag det med plattång för att det går snabbt och smidigt och ger ett naturligt resultat.