Då var vår resa slut. Jag sitter för tillfället på tåget påväg hem från Stockholm och försöker blogga från ett ganska ostabilt wifi. Resan har tagit 18 timmar hittills, och vi har två timmar kvar.

Vilken resa! Jag kommer aldrig kunna beskriva med ord hur givande, rolig och inspirerande denna resa har varit för oss. Ni vet hur det är när man kommer hem från en resa och alla säger: Berätta allt! Och man kommer knappt ihåg vad man åt till frukost imorse. Så känns det nu. Man har upplevt för mycket för att kunna ta in allt. Det känns som att två veckor har varit en hel evighet. Det känns som att vi har varit borta från verkligheten hur länge som helst.

ikväll när vi kommer hem så blir det taco-fredag med hela LYX-familjen hemma hos mig! Sedan ska jag ha sleep-over med min kära mamma och imorgon kväll ska jag gå på hockey. På söndag blir det nog en sväng till IKEA och sedan är det jobb som gäller måndag-lördag… Jag älskar att ha mycket planerat så det känns riktigt bra att komma hem!

resa

resa
resa

resa

resa

resa

resa

resa

resa

resa

resa

resa

resa

resa

resa

resa

resa

Oliveras blogg kan ni se ännu fler bilder!