Känns det som att du får utväxt nästan direkt efter frisörbesöket? Är din utväxt lite tråkig, råttfärgad och glanslös? När man färgar håret ljusare än sin egen hårfärg så får man detta problem. Och visst är det jobbigt? Hur löser man då detta om man fortfarande vill vara ljus, men vill slippa att få en markerad utväxt?

Svaret är enkelt: Färga håret i hårbotten mörkare! Det är modernt, snyggt och det ger en snygg inramning av ansiktet. Det bästa är att välja en bottenfärg som är lika mörk som din egen, då kommer du knappt märka något utväxt! Jag har många kunder som jag gör just denna metoden på. Igår hade jag en kund som hade väntat 9 månader mellan förra gången och denna färgningen. Och hårfärgen var fortfarande supersnyggt!

Tro mig, det kommer inte kännas som en ”utväxt” när den är färgad. Man får så mycket mer glans och lyster i håret. Det passar även perfekt för dig som inte är naturligt ljus, kanske till och med har utländskt påbrå.Perfekt att färga in en mörkare färg i botten istället för att behöva ljusa upp hårest var fjärde vecka.

På bilderna nedan har jag färgat in bottenfärgen mörkare. Jag har även dragit ut färgen ganska långt. Man behöver ju inte färga så stor del av håret mörkt om man inte vill, det räcker med att färga ca 5cm av hårbotten mörk för att få en snygg färgad utväxt!utväxt

utväxt

utväxt