Är det någon som vet vad ett texturspray är för något? Hade jag inte varit frisör så hade jag definitivt inte förstått vad det är. Då hade jag inte heller upptäckt den här fantastiska produkten från Fudge!

Texturspray beskriver jag ungefär såhär för att ni ska förstå: Torrschampo utan torrschampo-känsla. Förstår ni hur jag menar då? Du får en lite sträv känsla i håret och SJUKT mycket volym! Jag har många kunder som tidigare använde torrschampo dagligen, inte för att de hade fett hår, men för att det ger volym! Torrschampo är dock ingenting man ska använda varje dag, för det torkar ut både hår och hårbotten.

Med think big texturspray kan du bygga massor av volym och skapa en naturlig style utan fet/våt känsla som tynger ned håret. Sprayen används i torrt hår som gärna är nytvättat och fönat. Sprayren sprayas ner i hårbotten framför allt men kan även användas som ett matt hårspray till hårets längder.

Detta är en produkt som är perfekt till herrfrisyrer eller korta damfrisyrer! Innan du applicerar vax i håret sprayar du ner think big texturspray i hårbotten så får du en volym som håller hela dagen! Du kan även använda sprayen som en finishprodukt efter att du har stylar frisyren med vax för att få en matt finish.

Snabb-tips: Vänd huvudet upp-och-ned och spraya direkt på rötterna och skaka om håret innan du vänder upp huvudet.