I höst är det många som väljer att färga håret i koppar-nyanser. Men vilken kopparnyans är mest trendig? Terracotta är en koppar-nyans som har synts mycket nu i höst, och jag tycker de är så snyggt!

Så, i höst är den hetaste koppar-färgen Terracotta. Vet ni hur terracotta ser ut? Det är en ganska naturlig kopparnyans med inslag av brunt och lite rosa. Färgen är lättare att bära upp än en skrikande koppar-nyans och jag tycker att det är så snyggt!

Men hur vet man om man passar i koppar-färger? Trots att det finns många ”regler” angående vilka hårfärger som passar till olika hudtoner, ögonfärger och ansiktsdrag så kan man inte trivas i en färg bara för att det är rätt enligt reglerna! Det som är viktigt är att DU trivs i hårfärgen. Testa att hålla upp ett koppar-färgat tyg vid ansiktet och se hur du tycker färgen passar dig. Skulle du kunna tänka dig att ha koppar-smycken? Då är nog koppar-hårfärgen inte helt fel för dig. Du kan ju alltid prova, trivs du inte i det så är det inte hela världen, man kan alltid färga håret igen!

Koppar-hårfärger är fantastiskt snygga och de blir ofta väldigt glansiga och livfulla! Det finns otroligt många olika hårfärger med koppar-ton. Man behöver inte börja med en intensiv koppar-hårfärg, börja med att göra en varm ljusbrun färg, och testa att tillsätta mer och mer koppar för varje gång du färgar håret?

Här nedan ser ni hur Terracotta-koppar ser ut:

terracotta

terracotta
terracotta