Jag älskar verkligen att göra löshår! Det är så kul att se kundernas reaktion när de bara efter några timmar kan få svallande lockar i sitt nya hår. På bilderna nedan ser ni en av mina löshårs-kunder som fick 70 slingor löshår med keratinvax och snygga svallande lockar i håret. Här förlängde vi hennes hår med bara 5 cm och satsade mest på att få håret fylligt. Men herregud vilken skillnad det gör!

Några veckor innan hårförlängningen så gjorde jag även denna snygga hårfärgen på henne, en mörkare bottenfärg och ljusare längder med snygga skiftningar, så snyggt! Lockarna gjorde jag med en mellanstor plattång.

Är du sugen på att testa löshår? Om du har några frågor angående pris eller skötsel så är du välkommen att kontakta mig på mail. Du hittar kontaktformuläret under fliken ”kontakta mig” längst upp på bloggen 😉

Nu i januari och februari kommer jag ha begränsat med tider, i mars kör jag igång igen med ny energi! Ni kommer få veta mer om detta framöver…