Man blir ju på så bra humör när det börjar bli sommar i luften! Jag hoppas verkligen att vädret håller sig fint ett tag nu, man får så mycket energi!

Sommar hade man inte tackat nej till nu. Det känns som att dagarna bara flyger förbi, så snart är sommaren här! Jag får alltid så mycket energi av fint väder, jag har städat som en galning i min lägenhet på sistone… (ska visa er bilder på min lägenhet framöver!)

I söndags var det Valborg, den firades i lugn och ro hemma hos min familj med trerätters middag. Dagen efter Valborg var jag ledig, då passade Emma och jag på att äta en riktigt god brunch, sola & shoppa. 

Idag var första jobbdagen efter drygt en veckas ledighet! Jag var så galet taggad på att gå till jobbet i morse & det har varit en grym dag. Efter jobbet hade vi grillkväll hemma hos Emma, det var årets första men absolut inte sista grillning!