I veckans avsnitt av hårsnack ger vi er produkttips och berättar vilka produkter vi själva använder! Vi presenterar tre produkter var och förklarar hur man använder dem.

Produkttips är väl alltid roligt? I måndags pratade Olivera och jag om våra favoritprodukter i Hårsnack. Vi berättade om våra tre favoritprodukter och hur man använder dem. Jag skulle kunna sitta och rada upp huuur många produkter som helst egentligen. Jag använder nästan alltid olika produkter varje gång jag stylar håret.

Frisyren som jag hoar i filmen är min nya favorit-frisyr! Jag känner mig lite som Emma i ”Space girls” i den, haha! Det är en enkel frisyr som är perfekt för mig som hatar att ha håret i ansiktet.
Du kan se hela klippet på youtube HÄR eller genom att klicka på play här nedan:


Gillar våra miner på första bilden, haha!

produkttips