Gott nytt år kära läsare! Herregud vad tiden har gått fort, snart har vi haft salongen öppen i ett år. Det är ju helt fantastiskt! Jag ser verkligen fram emot vad 2017 har att erbjuda… Har ni några nyårslöften?

Jag har knåpat på ganska många nyårslöften faktiskt. Eller jag skulle inte kalla det löften kanske, men kanske riktlinjer till hur jag vill att mitt år ska bli. 2016 har både haft sina upp och nergångar måste jag säga. Jag har öppnat en fantastisk salong och skapat min absoluta dröm-arbetsplats. Men jag har även brutit upp mitt förhållande och det har absolut inte varit enkelt.

Nyårsafton

Igår började jag dagen med att åka på en shoppingtur med min kusin Felicia. Jag köpte en ny grym kamera och en ny säng bland annat! Sedan åkte vi hem till Mickaela och åt en jättegod brunch med ett stort gäng kompisar. Därefter åkte jag hem och gjorde mig iordning och på kvällen blev det trerätters hos Angelina. Kvällen blev verkligen över förväntan och jag kunde inte önskat mig en bättre nyårsafton!

”Nyårslöften”

2017 känns som att det kommer bli ett riktigt bra år! Jag vill framför allt fokusera mycket på mig själv och försöka trivas med att vara själv. Jag vill även ägna mycket tid på min salong som är det viktigaste i mitt liv just nu. Där vill jag utveckla nya saker och hitta på massa spännande saker med lyx-familjen!
Att resa mer är också en sak jag vill fokusera på. Jag börjar ju redan med det på söndag då jag och Olivera ska åka på en inspirationsresa till Los Angeles och Las Vegas! När vi kommer hem från den resan kommer jag vara så taggad och fylld av energi så jag vet inte vad!

Och sist men inte minst så ska jag börja dansa igen! Jag ska börja på Burlesque och även på yoga, det ska bli sååå kul!

Här nedan är lite bilder från min nyårsafton, hoppas att alla hade en lika bra kväll som jag!