Ny frisyr, födelsedag, spa och ett besök till huvudstaden kan summera min senaste månad!

Jag har äntligen fått en ny frisyr! Eller ny och ny, längre och mörkare hår i alla fall! Inte en total makeover, men tillräckligt för att man ska känna sig fräsch nu i höst och vinter i alla fall… Jag har även fyllt 22år och hunnit besöka tre olika spa under en månad… Man kan tro att jag bara har tagit det lugnt, men nejdå! Jag har även hunnit ta körkort (mer om det i ett annat inlägg…)

Dagen efter min födelsedag tog jag och Olivera en trip till Stockholm och hälsade på Hanna!! Vi hade en supermysig weekend som mest bestod av shopping och mat. En helg i min smak helt enkelt! Hanna hade gjort en lista med restauranger och mysiga brunch-ställen som vi besökte. Bland annat ett ställe som hette Sthlm Brunch Club, herregud vilken mat!!! Det var ca 90 minuters väntetid utomhus för att komma in till detta fantastiska ställe, men oj vad det var värt väntan! Vi åt amerikanska pannkakor, bagels, chiapudding, fruktsallad och grymma milkshakes..ny frisyr