New York är ett resmål jag länge har drömt om, nu ska drömmen bli verklighet! Igår bokade vi en resa med hela LYX-familjen. Åh vad jag längtar!

New York känns som ett ställe som alla älskar! De jag känner som har varit där blir helt lyriska när man börjar prata om det. Vi bestämde oss för att boka en frisörutbildning i där så att man kan kombinera nytta med nöje. Hela LYX-familjen följer med, och detta blir vår första resa tillsammans. Jag tvivlar inte på att vi kommer ha det hur kul som helst!

Är det någon av er läsare som har besökt New York? I så fall får ni hemskt gärna tipsa mig om saker vi inte får missa när vi är där! Vi kommer vara där i en vecka ungefär.

Det är så roligt att man har något att se fram emot nu när det är så grått och trist ute. Det känns som att våren och sommaren blir lite närmare när man har roliga saker planerade…

new york

new york
new york

new york