Idag fick vi äntligen våra naglar och fötter fixade på två olika nagelsalonger i LA! Det är så kul att besöka andra salonger och se hur dom jobbar och hur de bemöter sina kunder. Idag blev vi väldigt imponerade och inspirerade!

Att hitta bra nagelsalonger var inte det enklaste faktiskt. Förmodligen för att vi inte har någon koll på vart de finns här i LA. Igår var de flesta salongerna stängda och de som hade öppet var fullbokade eller verkade okunniga. Men idag hittade vi två nagelsalonger som vi verkligen imponerades av!

Den första salongen vi besökte hette The Painted Nail. Salongen var jättefin och deras Instagram-sida hade många följare så vi tyckte det kändes som ett säkert kort. Vi började med att göra våra fötter där, Olivera gjorde en behandling som kallades för ”the quicky” och sedan gjorde hon gelé-lack på sina tånaglar. Jag gjorde en behandling som hette ”Organic pedikyr” som var helt fantastisk. Tjejerna som jobbade där var jätte trevliga och pratglada precis som vi, så det blev en bra match 😉

Tanken var att vi skulle göra både manikyr och pedikyr på The Painted Nail. Men deras nagel-tjej var sjuk, så de rekommenderade oss till en annan salong som hette The Champagne Nail Lounge. Där möttes vi av två supergulliga tjejer som tog hand om oss i flera timmar. Inte för att vi gjorde så avancerade naglar, utan för att vi pratade så mycket! Tjejen som gjorde mina naglar började spå mig mitt i behandlingen också, så roligt!

The Champange Nail Lounge erbjöd självklart champange men även andra drycker. Det är ju en jättemysig service som många andra nagelsalonger missar. Jag önskar att vi hade kunnat erbjuda våra kunder champange, men i Sverige är det ju inte lagligt att servera alkohol utan tillstånd.  Vi får nöja oss med att servera riktigt gott kaffe istället!

nagelsalonger

nagelsalonger

nagelsalonger