Nu har vi haft öppet i ca åtta månader.Tänk att jag redan vid 21 års ålder har nått mitt stora mål i livet, det känns helt fantastiskt! Ännu mer fantastiskt känns det att det faktiskt går så otroligt bra för salongen! Vi är fullbokade i princip varje dag och vi har så sjukt kul på jobbet. Idag tänkte jag lista några punkter som jag tycker gör LYX VXO unika.

  1. På LYX VXO har vi iPads vid varje kundplats istället för tidningar. Detta för att kunderna ska ha tillgång till både internet och även alla möjliga olika tidningar och appar. Det är mer hygieniskt och man slipper som kund läsa slitna tidningar som ofta är för gamla.
  2. Vi har en egen app där kunderna kan boka sin tid och få push notiser om nyheter, erbjudanden och lediga tider. På appen finns även ett klippkort där du som kund får en stämpel vid varje besök, och vid den 6:e behandlingen får du 15% rabatt.
  3. Vår behandlingsmeny är framtagen för att passa alla kunder. Det finns klippningar och fägringar i olika prisklasser samt tillval till behandlingarna om man vill ha det där lilla extra. Det finns fem olika klippningar från 180kr-750kr och fem olika färgbehandlingar från 500kr-3000kr.
  4. På LYX VXO serverar vi lyxigt fika från Munges Bageri & Café. Varje vecka får vi leverans med olika kakor och bakelser.
  5. Vi har precis startat en youtube-kanal som heter Hårsnack, där kommer vi ge er tips, tricks, råd och information om ämnet HÅR.

Sedan är det faktiskt väldigt härlig stämning på salongen! Jag hoppas verkligen att kunderna märker hur roligt vi har det på jobbet och hur bra vi trivs.

Om ni vill gå på vår hemsida så klickar ni HÄR Där kan ni bland annat hitta information om våra behandlingar och priser.

Följ oss gärna på instagram där vi uppdaterar dagligen med hår-inspiration och produkt-tips! @lyxvxo

Och följ oss gärna på youtube! Vi kommer släppa ett nytt avsnitt varje måndag. Ni hittar youtube-kanalen HÄR

LYX VXO

LYX VXO

LYX VXO

LYX VXO