Jobb, stress, spänningshuvudvärk, nya idéer, nya utmaningar och nya vänner. Dessa saker beskriver bäst livet just nu. Förutom huvudvärken så är livet väldigt roligt.

Det är inte ofta jag lägger ut personliga inlägg om livet, men jag tänkte flika in ett lite då och då. Just nu har jag många bollar i luften, både på jobbet och i mitt privatliv. Jag driver en fantastisk salong ihop med en vän där jag jobbar med mina bästa vänner. Jag försöker hinna ta emot lika många kunder som förr trots att jag och Olivera gör allt runt omkring salongen. T.ex. inhandla förbrukningsvaror såsom produkter, ljus, papper, diskmedel, tvättmedel, lampor osv. Vi ska även se till så att allt tekniskt fungerar. T.ex. dator, internet, bokningssystem, iPads, högtalare, tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare mm. Vi har även precis startat en Youtube-kanal där vi lägger ut filmer 1gång/veckan. Vi ska hinna med våra bloggar, Instagram, mail, uppdatera facebooka-sidan och allt annat som man gör på internet nu för tiden.

Dessa saker är ju jätteroliga. Men man är ju inte van vid att behöva göra dessa saker samtidigt som man har sina kunder. Jag är SÅ glad att jag inte äger salongen själv! Att ha en partner gör ju att allt går dubbelt så snabbt och man får hälften så mycket uppgifter. Det som är så roligt med Olivera och mig är att vi är aldrig nöjda. Vi vill alltid ha något nytt projekt pågång, någon ny utmaning eller en idé som vi kan prata om och utveckla.

Vi går sällan hem direkt efter jobbet och sätter oss framför tvn hela kvällen. Vi sitter framför våra datorer, smsar, ringer varandra och diskuterar nya idéer och vår framtid.

Även privatlivet är en enda karusell just nu. Jag fick för mig att jag skulle ta körkort för en månad sedan. I slutet på denna veckan har jag tagit 19 körlektioner på drygt 4 veckor! Jag har även gjort halkbanan och lagt ner nästan 20 timmar på att göra körkortstest via internet. Jag har även börjat umgås med nya vänner. Jag skrev faktiskt till en tjej som jag har följt länge på instagram och undrade om hon ville ses och umgås. Som tur väl var svarade hon ja och vi hade en jätte trevlig dag i helgen. Vi kände varandra inte alls innan vi träffades, bara genom sociala medier. Men jag tycker det är SÅ viktigt att hinna umgås med vänner trots att man jobbar mycket. I veckan var jag även ute och åt middag med en kund som på senare dagar har blivit en god vän.