Denna veckan har vi haft en av mina favorit-produkter på kampanj! Nämligen ”HOTHEAD VIOLET” från märket FUDGE. Denna veckan kostar den bara 149kr! (Ordinarie pris är 189kr)
Hothead violet är ett lila mousse som tar bort gula toner i håret(!)

Det är perfekt för dig som vill få en kallare ton i håret, moussen passar alla hårtyper, men är speciellt bra för blont hår!
Inte nog med det, HotHead Violet är även väldigt vårdande & fuktgivande, den skyddar håret från värmeskada från fön, locktång eller plattång, upp till 200 ° C. Den innehåller även UV-skydd som gör att hårfärgen håller sig snygg trots solens strålar.
Hot Hed Violet innehåller närande och stärkande fuktkräm och vitaminer som återställer och stärker håret. Den har en dubbelverkande formel, så att den kan användas som en ”leave-in” fuktbehandling eller som stylingprodukt i samband med föning. Ditt hår blir friskt och fylligt, vårdat och mjukt & de Lila pigmenten neutraliserar gulaktig nyans i håret.

Jag tycker väldigt mycket om att föna håret när man har använt hothead violet, men får en känsla av att håret blir lite tjockare & fylligare…
… Och doften!! Den doftar kokos och frukt…