Sista dagen i Malmö njöt vi av hotellfrukost, shopping och god lunch på Vapiano! Nu är det snart fredag igen och man förstår inte riktigt hur snabbt veckan har gått..

Hotellfrukost när den är som bäst! Frukosten är det bästa målet på dagen enligt mig. Jag är en sådan person som måste äta frukostmat först på dagen oavsett hur sent jag vaknar eller hur sent jag ska äta första måltiden. Jag skulle aldrig kunna äta ”varm mat” till frukost om det inte är pannkakor eller våfflor. Absolut inte gårdagens middag eller så.

På hotellet i Malmö hade dem grymt bra frukost. Då älskar jag att sitta i flera timmar och äta och dricka kaffe. Det var precis vad vi gjorde på vår sista dag i Malmö. Vi njöt av hotellfrukosten till fullo innan vi packade ihop våra saker och gick på en shoppingtur i city. Därefter åkte vi en sväng till Emporia också, men vi hade redan besökt alla butiker som fanns där så vi åt bara lunch och tittade i några enstaka affärer. Sedan köpte vi varsin kaffe och smoothie på Joe and the juce och åkte hemåt.