På vår hemsida finns det ingenting som heter herrklippning eller damklippning. Detta är för att vi ville göra en bredare behandlingsmeny där kunden betalar för sin tid hos oss istället för att betala olika mycket beroende på om man är man eller kvinna. Istället för ”herrklippning” och ”damklippning” heter våra klippningar:

Klippning putsning
15 min 180:-
En putsning passar dig som redan är kund hos oss. Du som har en kort frisyr och vill snygga till din klippning lite oftare eller du som har en lugg som snabbt blir för lång. I putsningen ingår klippning vid sidor/runt öron och nacke eller luggklippning. Schamponering och 
styling ingår ej

Klippning utan schamponering
30min 350:-
Passar dig som snabbt vill klippa topparna på ett långt/mellanlångt hår eller snygga till din befintliga korta frisyr med till exempel maskinklippning. Behandlingen passar även barn.I behandlingen ingår snabb konsultation, klippning och lätt styling (utan värmeverktyg).
I behandlingen ingår inte schamponering så vi rekommenderar att du är nytvättad när du
kommer och inte har några produkter i håret.

Klippning standard
45 min 495:-
Till dig som har en kort frisyr, vill göra en lätt förändring eller för dig som endast vill klippa av dina slitna toppar rekommenderar vi klippning standard. Detta är vår mest bokade klippning som passar de flesta hår. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage, klippning, föning och enkel styling (utan värmeverktyg)

Klippning extra
60 min 620:-
För dig med lite längre och tjockare hår eller du som vill förändra din frisyr rekommenderar vi klippning extra. Du får längre tid hos oss och vi kan i lugn och ro gå igenom dina önskemål och funderingar innan vi sätter igång. I klippning extra ingår konsultation, schamponering med längre hårbottensmassage, klippning, föning och avancerad styling med värmeverktyg. Om du väljer att klippa lugg så ingår även en putsning av luggen när den har blivit för lång.

Klippning LYX
75 min 750:-
Vill du unna dig något extra? Då rekommenderar vi dig att testa vår Lyxklippning som är något utöver det vanliga. Behandlingen passar dig som vill bli riktigt omhändertagen och avslappnad samtidigt som du får en uppfräschning av håret eller kanske en helt ny frisyr. I klippning LYX ingår konsultation, schamponering med inpackning och 10 minuters hårbottenmassage, klippning, volymföning och avancerad styling. Väljer du en luggklippning så ingår även en putsning.

Förra veckan fick min kund ny frisyr, ny hårfärg och skägget trimmat. Här är resultatet: