Godmorgon! Idag har jag en day off från jobbet, (men jag ska dit o pyssla ändå såklart.)  Jag har precis gjort mig i ordning och sitter för tillfället och äter frukost framför datorn.

Jag tänkte tipsa er om vår nya behandling i vår behandlingsmeny som heter ”GO BLONDE” Detta är en behandling för dig som vill bli blond! Här strävar vi efter att få ditt hår så ljust som möjligt under en behandling. Go blonde passar dig som är ganska mörk och har en bra kvalité på ditt hår. I behandlingen ingår konsultation, avfärgning, uppljusningsteknik, nyansering, olaplex samt schamponering med hårbottensmassage, föning och styling.
När du bokar Go blonde så har frisören lång tid på sig att göra ditt hår så ljust som möjligt utan att stressa. Om du vill bli mycket ljusare än din hårfärg idag så rekommenderar jag verkligen Go blonde!

Pris: 2000-3000kr

Här nedan är en kund som jag hade för några veckor sedan. Hon ville bli så ljus som möjligt under en behandling, detta är ett exempel på hur en Go blonde behandling kan se ut:

FÖRE
EFTER:


  
 Observera: Vi garanterar inte att du blir blond på första behandlingen, men vi garanterar att du blir ljusare.