Igår fyllde min kära mamma 50 år. Vi hade en heldag ihop med både fotbehandling, frukost på sängen och middag på kvällen bland annat.

Vi började dagen med frukost på sängen följt av en skön fotbehandling på Lovely Nails i Växjö. Därefter åt vi sushi till lunch och sedan tvättade jag mammas hår på salongen. Sedan var det mammas tur att tvätta mitt hår! Det gick faktiskt förvånansvärt bra och vi har bokat in att hon ska komma och tvätta mitt hår en gång i veckan. När min mamma var liten så ville hon gärna bli frisör, så då tänkte jag att jag sakta med säkert kan utbilda henne nu när hon har fyllt 50!

Ser ni vilka fina fötter jag fick! (insåg att det var väldigt svårt att få fötterna snygga på bild..) Jag har börjat gå på fotbehandling en gång i månaden nu. Det är så skönt och det ser ju så fräscht ut med fixade fötter och målade naglar!