Flätfrisyr

Håruppsättningar är något av det roligaste som finns tycker jag! Speciellt när man får göra lite annorlunda håruppsättningar som jag fick göra på min kund Sanja i lördags. Hon skulle gå på bröllop och ville ha en cool flätfrisyr med mycket volym och textur. Jag började med att touppera hela hårbotten för att få snygg volym och en bra grund att jobba på, sedan fäste jag lite löshår i nacken för att få den långa flätan jag ville ha. Därefter var det bara att börja fläta och sedan göra små finjusteringar och fästa fast hårsmycket.

En flätfrisyr passar perfekt till dig som inte vill ha en för stram håruppsättning och för dig som vill vara trendigast på festen. En frisyr som denna blir ju nästan bara snyggare med tiden. Man kan till 0ch med sova på flätan och ha en lite busigares flätfrisyr dagen efter! Sanja fick många komplimanger för sin frisyr under kvällen, jag tror att många är för fega för att testa en liknande frisyr, man kör på utsläppt hår eller eventuellt en låg knut eller en halvuppsättning. Men jag tycker att man ska våga!