Fab brows, en ögonbrynsskugga i tre olika färger och som inkluderar 6 olika ögonbrynsmallar. Detta för att du ska kunna skapa perfekta ögonbryn på bara några sekunder! På fredag den 16/9 kommer den lanseras hos oss på LYX VXO, hoppas att du vill komma och prova!

Äntligen! Fab Brows har kommit till Sverige! Vi på LYX VXO kan stolt säga att vi är en av de första salongerna som säljer det. Vi har lansering fredagen den 16/9 kl 18.00. Då kommer vi även bjuda på dryck och tilltugg samt hjälpa alla kunder att sminka sina bryn med fab brows. De första 20 kunderna som köper Fab brows får även med sig en lyxig goodiebag och vi kommer att ha andra erbjudanden och tävlingar i salongen under kvällen.
 

Vad är fab brows?

Det är en parlett med ögonbryns skuggor och sex olika ögonbryns-mallar. Dessa är till för att du snabbt och enkelt kan skapa perfekta och exakt likadana ögonbryn! Detta är perfekt för dig som har svårt att få till formen på dina ögonbryn eller för dig som kanske har tunna eller sönderplockade ögonbryn.
De finns i tre olika nyanser och varje parlett har en ljus och en mörkare skugga samt en pensel och sex ögonbrynsmallar.

Så här gör du:

Välj ut vilken mall som passar ditt ögonbryn bäst och placera mallen på ditt ögonbryn. Du håller mallen på plats med vänster hand om du är högerhänt. Du håller mallen lättast med tumme och pekfinger. Sedan applicerar du ögonbryns skuggan i mallen med den medföljande penseln. Jag brukar använda den ljusa färgen längst in på brynet och den mörka färgen längst ut för att få en snygg fade-effekt.

fab brows fab browsHär ser ni två exempel på kunder som jag har testat fab brows på. Kunden på den första bilden har inte så mycket ögonbryn, men det är ändå väldigt enkelt och smidigt att få bryn med dessa mallar. Kunden på andra bilden har en snygg form, men har problem med att brynen är lite korta, och då passar den mallen perfekt!
fab brows fab brows