Detta var verkligen en helg vi sent ska glömma! Emma och jag åkte till Stockholm en weekend för att shoppa, träffa Hanna & ha det allmänt trevligt helt enkelt!

En helg i Stockholm är aldrig fel! Denna gången valde vi att köra bil upp eftersom att tågen var så fullbokade. Vi har alltid så kul i bilen på våra roadtrips, så 5 timmar kändes som 2! Vi började helgen med tapasmiddag och utgång, dagen därpå blev det shopping och utgång. Sista dagen avslutades med en tur till mall of scandinavia, men vi shoppade faktiskt inte så mycket. Jag åker ju till NewYork på fredag så jag kände att jag kunde spara min shopping-energi tills dess;)

Nu är det en ny jobbvecka som väntar efter en fantastisk helg, jag började med att jobba 8-19 igår när det var röd dag. Idag blir det en lika lång dag & sedan ska jag försöka packa lite inför kommande resa… hoppas att alla hade en trevlig helg & att ni får en grym vecka!