Det är klart att färgen på Megan Fox, Angelina Jolie och Jennifer Aniston’s hår ser perfekt ut på bilden du visar din frisör, men frågan är: Hur kommer du behandla ditt hår efter frisörbesöket? Kommer du någonsin göra en styling som på bilden? Kommer du platta, locka eller ens föna håret?

Om svaret är nej, så är det väldigt synd tycket jag! För styling gör ju SÅ MYCKET! Det är inte roligt att lägga ner tid och energi på att göra en supersnygg hårfärg på en kund när man vet att kunden ändå inte kommer sköta håret efteråt. Hårfärgen blir ju självklart inte lika glansig och fin om du inte stylar håret.

Om du vill att färgen ska se snygg, glansig, fräsch och nyfärgad ut så får du faktiskt lägga ner lite extra tid på styling! Det tar inte så lång tid, och det är verkligen värt det!

Hur ofta tvättar du håret? Tänk på att inte tvätta håret för ofta eftersom att du tvättar bort hårfärg varje gång. Var tredje dag MAX! När du inte tvättar håret så ofta, är det faktiskt värt att lägga tid på styling. Om du gör en snygg styling när du har tvättat håret så kommer håret kännas fräscht så mycket längre! Om jag låter mitt hår vara efter att jag har tvättat det så tycker jag att det känns smutsigt redan dagen efter. Men om jag fönar in en volymmousse och gör några snygga lockar så kan min styling hålla i nästan en vecka!

Har du ett platt och glansigt hår?- Testa att använda volymprodukter, föna upp lite volym och gör några lockar!

Har du frissigt och lockigt hår?- Föna ut håret rakt och platta till det lite extra så att glansen kommer fram!

Här nedan ser ni ett hår när det är självtorkat och sedan när det är fönat och plattat. Stor skillnad va?styling
styling