Åh, jag har äntligen hittat en mascara som jag älskar! Den heter Dreamweave mascara och är den bästa jag någonsin har testat! Den innehåller ett fransserum som gör att ögonfransarna växer.

Jag har ju gjort fransförlängning utan uppehåll i ca 1,5 år(!) Men för några månader sedan bestämde jag mig för att sluta med detta. Jag tyckte att fransarna började se för onaturliga ut & jag kände att jag inte orkade fortsätta att lägga tid på det. När jag lät lösögonfransarna trilla av märkte jag att mina egna fransar hade tagit väldigt mycket stryk av detta, de va jättekorta & fula. Men då hittade jag mirakel-mascaran DreamWeave!

DreamWeave är en mascara som innehåller ett fransserum som stimulerar fransroten för fylligare och längre fransar! Med denna mascara får du volym samt långa och separerade fransar som håller hela dagen utan att smeta, rinna eller sota.

DreamWave är en vattenfast mascara som håller sig lika snygg genom regn, tårar & svett men som enkelt tvättas bort med sminkborttagning eller varmt vatten (+38°C.)

Jag har använt den i några månader nu & jag tycker verkligen att det har gett resultat! Vi bestämde oss för att ta in mascaran på LYX, så nu har vi den som ”veckans erbjudande” för endast 199kr! (Ord. Pris 230kr)