Cornelias priser

Priser hos LYX VXO

Du kan även se priserna på Lyx Vxo:s hemsida

TEKNISKA BEHANDLINGAR

Klippning putsning

15 min 180:-­

En putsning passar dig som redan är kund hos oss. Du som har en kort frisyr och vill snygga till din klippning lite oftare eller du som har en lugg som snabbt blir för lång. I putsningen ingår klippning vid sidor/runt öron och nacke eller luggklippning. Schamponering och styling ingår ej.

 

Klippning utan schamponering

30min 350:-

Passar dig som snabbt vill klippa topparna på ett långt/mellanlångt hår eller snygga till din befintliga korta frisyr med till exempel maskinklippning. Behandlingen passar även barn.

I behandlingen ingår snabb konsultation, klippning och lätt styling (utan värmeverktyg).

I behandlingen ingår inte schamponering så vi rekommenderar att du är nytvättad när du kommer och inte har några produkter i håret

 

Klippning standard

45 min 495:-­

Till dig som har en kort frisyr, vill göra en lätt förändring eller för dig som endast vill klippa av dina slitna toppar rekommenderar vi klippning standard. Detta är vår mest bokade klippning som passar de flesta hår. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage, klippning, föning och enkel styling (utan värmeverktyg)

 

Klippning extra

60 min 620:-­

För dig med lite längre och tjockare hår eller du som vill förändra din frisyr rekommenderar vi klippning extra. Du får längre tid hos oss och vi kan i lugn och ro gå igenom dina önskemål och funderingar innan vi sätter igång. I klippning extra ingår konsultation, schamponering med längre hårbottensmassage, klippning, föning och avancerad styling med värmeverktyg. Om du väljer att klippa lugg så ingår även en putsning av luggen när den har blivit för lång.

 

 

Klippning LYX

75 min 750:­

Vill du unna dig något extra? Då rekommenderar vi dig att testa vår Lyxklippning som är något utöver det vanliga. Behandlingen passar dig som vill bli riktigt omhändertagen och avslappnad samtidigt som du får en uppfräschning av håret eller kanske en helt ny frisyr. I klippning LYX ingår konsultation, schamponering med inpackning och 10 minuters hårbottenmassage, klippning, volymföning och avancerad styling. Väljer du en luggklippning så ingår även en putsning.

 

 

Blowdry

45 min 450:-­

Ska du på fest eller vill du bara bli extra vardagsfin? En schamponering på salong blir alltid bättre än hemma! För dig som vill unna dig lite vardagslyx eller vill få en hållbar frisyr som håller hela helgen passar behandlingen Blowdry perfekt! Blowdry innebär en djuprengörande schamponering, volymföning och formföning.

 

 

Styling

30 min 350:-

Vill du ha perfekta lockar som håller? Eller vill du bara unna dig något extra? Vår snabba styling passar dig som vill göra dig fin innan jobbet, till vardag eller inför någon tillställning. I behandlingen ingår djuprengörande schamponering, föning och styling med värmeverktyg.
* Om du har väldigt långt och tjockt hår ber vi dig boka behandlingen ‘’Blowdry’’ istället så får du lite längre tid hos oss.

 

Stylingutbildning

60 min 800kr

Vill du lära dig att styla håret lika snyggt hemma? Boka en stylingutbildning så lär vi dig att locka, platta och göra enkla uppsättningar som passar både vardag och fest. Du väljer vad du vill lära dig och vi hjälper dig! Du får även 20% rabatt på alla produkter i samband med utbildningen.
* Är ni fler än en person som vill gå på stylingutbildning kan vi ordna ett event. Kontakta din frisör för att få veta mer.

 

Håruppsättning
800-1300kr

Ska du gå på bal, fest eller kanske till och med vara brudtärna på ett bröllop? Då är det alltid kul att vara extra fin i håret! I en håruppsättning ingår konsultation, volym teknik, formning med värmetång och håruppsättning. Du får även möjlighet att hyra löshår om det behövs. Schamponering ingår ej, för att få bästa resultat rekommenderar vi dig att tvätta och föna håret dagen innan.

 

 

Tillägg

Färgning och formning av bryn 15min 170:-

Färgning av fransar 15min 170:-

Olaplex 30 min 450:-
Pro Cortex 30 min 450:-

Smink 30 min 400:-

 

KEMISKA BEHANDLINGAR

 

Färgning utväxt max 2cm

90min 900:-

Passar dig som redan är kund hos oss och inte ska förändra din färg. Du som väljer denna behandling har t.ex. grå utväxt, mörk eller ljus utväxt. En utväxtfärgning är en uppfräschning av ditt hår och kan vara skönt att göra regelbundet. I behandlingen ingår färgning av din utväxt på max 2cm, schamponering med passande schampo och balsam samt föning och lätt styling (utan värmeverktyg.)

 

Färgning liten förändring

105min 1100-1300:-

Passar dig som vill förändra din färg 1-2 steg ljusare eller mörkare, slinga din utväxt, lägga utväxtfärg och 5-15 paket slingor eller färga hela ditt hår i en och samma färg.

I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling. (utan värmeverktyg)

Vill du göra en större förändring eller har du väldigt långt och tjockt hår? Då rekommenderar vi färgning stor förändring.

 

Färgning stor förändring

120min 1300-1600:-

Denna färgning passar dig som t.ex. har ojämn färg i håret, vill förändra din färg 2-4 steg ljusare eller mörkare eller har ett tjockt hår som går nedanför skulderbladen.

I behandlingen ingår konsultation, avancerad färgning (bottenfärg, slingor, toning/nyansering), schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och styling.

 

GO BLONDE!

180min 2000-3000
Detta är en behandling för dig som vill bli blond! Här strävar vi efter att få ditt hår så ljust som möjligt under en behandling. Det passar dig som är ganska mörk och har en bra kvalite på ditt hår. I behandlingen ingår konsultation, avfärgning, uppljusningsteknik, nyansering, olaplex samt schamponering med hårbottenmassage, föning och styling.

*Vi rekommenderar och önskar gärna att ni kommer in och pratar med oss i förväg och visar era förväntningar.

 

Färgning Quick fix

45-60 min 500-700kr

Quick fix är till för dig som redan har färgat ditt hår hos oss och vill göra en snabb uppfräschning utan att boka en hel färgbehandling. Detta passar dig som snabbt får en utväxt och känner att du vill färga håret lite oftare till ett billigare pris. Du kan välja på:

  1. Bottenfärg i kronområdet och vid ansatserna (kronområdet=uppe på huuvdet)
  2. 5-10 paket slingor
  3. Snabbverkande ljusfärg i hårbotten

I behandlingen ingår en av ovanstående färgteknik, schamponering och föning.

 

Tillval

Klippning standard 15 min 170:-

Klippning extra 30min 330:-

Avfärgning 30min 400:-

Olaplex 30min 450:-

Pro cortexx 30 min 450:-

Färgning och formning av bryn 15 min 170:-

Färgning av fransar 15 min 170:-

 

TEXTURBEHANDLINGAR

 

Antifriss behandling

Kebelo system är en intensiv antifriss behandling som endast utförs på salong med ett eftevårdsprogram som vårdag, ger näring till hårbotten, fyller på med naturliga proteiner och vitaliserar håret från insidan. Resultatet är ett frissfritt hår som varar upp till 100 dagar.

 

Rakbehandling

Fio Restore Keratin Repair är en återuppbyggande behandling som slätar ut håret med keratin samt ger volymreducering, glans och elasticitet. Serien är en kombinaton av tre olika behandlingar som utförs på salong. En behandling för rakt och frizzfritt hår, en antifrizzbehandling och en återuppbyggande behandling.

 

Beachwaves

Beachwaves är en texturbehandling som ger vågigt hår upp till 8 veckor. Men hjälp av speciella permanentspolar och en helt ny teknik kan vi skapa mer textur och former i håret. Behandlingen passar dig som har bra kondition på håret. Fråga gärna din frisör om du vill ha mer information.

 

Permanent

För dig som vill ha lockigt hår finns det flera olika permanent tekniker att välja mellan! En klassisk permanentrullning, en permanentrullning på stora spolar eller en volympermanent för att få lite mer stadga i håret. Konsultera med din frisör för att hitta tekniken som passar just dig.

 

HÅRFÖRLÄNGNING & HÅRFÖRTJOCKNING

Med löshår kan man skapa fantastiska resultat på bara några timmar. Vi erbjuder hårförlängning med keratinvax, microringar och tape för att vi ska kunna använda den teknik som passar bäst för just ditt hår.

 

Keratinvax

En hårförlängning med keratinvax är en hållbar löshårsmetod som ger ett väldigt naturligt resultat. Keratinvaxet värms upp med en värmetång och fästs runt en slinga av kundens egna hår. Löshåret bör tas ut efter 3 månader och går ej att återanvända.

 

10 slingor – 1200,-

20 slingor – 1800,-

30 slingor – 2700,-

40 slingor – 3300,-

50 slingor – 3600,-

60 slingor – 3900,-

70 slingor – 4500,-

80 slingor – 4800,-

90 slingor – 5100,-

100 slingor – 5500,-

 

Microringar
En hårförlängning med microringar är en skonsam löshårsmetod där löshåret sätts fast med en liten keratinklädd metallring. Löshåret går att återanvända flera gånger och kan behöva sättas om med jämna mellanrum.

 

35 slingor 2950:-

70 slingor 4700:-

105 slingor 5750:-

Omsättning: Pris per timme

 

Tape

Tape hårförlängning är en snabb löshårsmetod som innebär att löshåret fästs med en slags tejp som stelnar. Tape passar dig som oftast har ditt hår utsläppt då det är svårt att sätta upp håret stramt utan att fästena syns. Tape hårförlängning går att återanvända flera gånger och bör flyttas upp var sjätte vecka för att få ett så fint resultat som möjligt.

 

Tape hårförlängning beräknas pris per timme + materialkostnad.

omsättning: pris per timme.