Carolina Gynning är en förebild för många när det gäller hårfärg och frisyr. Den perfekta blonda hårfärgen tycker många, men problemet är att hennes hårfärg ser olika ut på alla bilder.

Många av mina kunder hittar inspiration hos Carolina Gynning. Den perfekta blonda hårfärgen som ser naturlig ut men som ändå är onaturlig 😉 Problemet är bara att alla visar olika bilder av Carolina Gynning, och på alla bilder har hon olika hårfärger. Jag bläddrade igenom hennes instagramflöde och gjorde ett kollage med hennes hårfärger- som faktiskt är samma hårfärg med olika styling!

  1. På bild nr 1 ser ni en ljusblond hårfärg med något mörkare botten.
  2. På andra bilden ser ni en betydligt mörkare hårfärg som är lite beige-blond. Ganska mörk bottenfärg och någon soft ljus slinga i luggen.
  3. Bild nr 3. Ganska lik bild nr 2 fast med betydligt mer ”randiga” slingor i luggen och ljusare toppar.
  4. Nr 4 har en mörk bottenfärg och en soft men väldigt ljus slinga i luggen. Hårfärgen känns även lite mer guldig i tonen.
  5. Kall mörkblond hårfärg och ganska softa ljusa slingor i luggen som smälter in väldigt bra i håret.
  6. Nummer 6 är väldigt mörkbrun i botten och väldigt varm i tonen med två riktigt markerade slingor i luggen.
  7. 7:an är ljust guldig i tonen med en ljus guldig slinga i luggen. Hårfärgen i botten är ganska ljus jämförelsevis med nr 6.
  8. På sista bilden ser vi en beige blond hårfärg med väldigt randiga slingor och ganska mörka toner mellan slingorna.

Förstår ni vad jag menar? Alla bilder är tagen på samma hårfärg men i olika ljus. Jag vill bara visa er att styling, ljussättning, filter och kontraster gör ALLT i en bild. Jag tycker att det är riktigt fascinerande…