Igår gjorde Olivera och jag vår första föreläsning, på engelska! Vi blev inbjudna till YLB (young ladies in business) för att inspirera folk till att våga starta eget företag. Vad man ska tänka på, vilka hinder man kan stöta på på vägen och hur man ska göra för att få det att rulla på. Vi var lite nervösa i början så vi är lite fnissiga 😉 Men sedan kändes det bättre och vi blev mer avslappnade.

Det var verkligen väldigt roligt och lärorikt att hålla en business -föreläsning på engelska. Jag har alltid tyckt om att prata inför publik, jag gillar pirret i magen man får precis innan man går upp på scen. Och jag gillar känslan av att alla faktiskt är tysta och lyssnar på vad jag har att säga.

Ni kan se hela föreläsningen ”Business tips with Cornelia & Olivera” HÄR på youtube. Eller genom att klicka på play här nedan:

 

business

business