En bruduppsättning tycker vi på LYX ska vara en hel upplevelse. Man ska som brud kunna slappna av och njuta av sin tid i frisörstolen innan det är dags för bröllop. Men vad är skillnaden på Bröllop standard och bröllop LYX?

Vi har därför tagit fram två olika alternativ när det kommer till bruduppsättning. En för den som vill bli färdig lite snabbare och en för den som vill njuta hos oss längre. Här har ni de två olika varianterna:

BRÖLLOP STANDARD
Uppsättning 2300kr
Smink 700kr
Provuppsättning 300kr (30 minuter)
Totalpris: 3300kr
Bröllop standard innebär att man som brud får vara hos oss i max tre timmar. Det ingår dryck och lite lätt tilltugg samt kaffe eller te och fika från Munges bageri. Man får sitta ute i salongen bland de andra kunderna och tärnor kan bokas in hos samma eller någon annan frisör om även dem vill bli fina.
*Löshårsdelar går att hyra om det behövs till din uppsättning

BRÖLLOP LYX
helhetskoncept 4500kr
(inkl. 30 min provuppsättning)
Bröllop LYX är min favorit (såklart) Vi erbjuder ett helhetskoncept för att du ska kunna ta det lugnt och slippa stressen på din stora dag. Denna dagen får du och ditt sällskap spendera i vårt lyxrum där dagen börjar med dryck och tilltugg, därefter kan vi i lugn och ro börja med din uppsättning och därefter sminkning. Vi bjuder på lättare lunch enligt överenskommelse och kaffe med fika från Munges bageri och café. Efter det hjälper vi dig med att komma i klänningen och gör slutfinishen på din look.
Du får vara hos oss tills du känner dig redo, frisören som tar hand om dig har bara dig att tänka på denna dag så du behöver inte känna dig stressad. Denna behandling bokas först till kvarn, eftersom att vi bara har ett lyxrum så är det viktigt att du är ute i god tid.
*Löshårsdelar går att hyra om det behövs till din uppsättning.

HÄR kan du komma till vår hemsida och läsa mer om våra behandlingar och priser 🙂

bröllop

bröllop